Sztárok

Boy George már megfizetett mindenért

Boy George nem érzi úgy, hogy bocsánatot kellene kérnie bármelyik múltbéli tettéért. A 48 éves sztár, aki tavaly négy hónapot ült börtönben, amiért fogva tartott egy dzsigolót, arról panaszkodott, hogy a média folyton a múltbéli bűneit kéri számon rajta, pedig ő már megbűnhődött mindenért.

Boy George már megfizetett mindenért „Szerintem ez az egész szörnyen álszent. Már álltam bíróság előtt, és letöltöttem a kiszabott büntetésem – nyilatkozta Boy George. – Miért kellene bárkinek is magyarázkodnom, mi több, a bocsánatát kérnem?”

A Culture Club frontembere azt is állítja, hogy az emberektől csak pozitív visszajelzéseket kap, amióta tavaly májusban kijött a börtönből. „Amióta csak kijöttem, szeretettel viszonyul hozzám mindenki, a The Dorchester Hotel portásától a taxisofőrökig. Senki nem várt tőlem bocsánatkérést, hanem örültek, hogy kint vagyok, és visszatértem. Ez ráébresztett, hogy az emberek valóban törődnek velem, és mielőtt rákérdeznél, igen, hálás vagyok ezért. Őszintén hálás.”

Az excentrikus énekes azt is állítja magáról, hogy mostanra benőtt a feje lágya, bármennyire is tartott ettől régebben. „Végre felnőttem. Mindig is utáltam, ha valaki ilyeneket mondott – azonnal nyamvadtnak éreztem magam tőle. De rájöttem: attól, hogy valaki felnőtt, még nem kell automatikusan unalmasnak is lennie. Természetesen nem is vagyok az – mondta a New Review-nak. – A múlt eseményei alaposan elvették a kedvem a nagy drámáktól, és elmondhatom, hogy meg is könnyebbültem ettől.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top