Sztárok

Catherine Zeta-Jones csont és bőr

A színésznő új beceneve Catherine Zeta-Bones (a bones csontokat jelent a gunyoros hollywoodiak nyelvén), pedig régebben ő szerette köszörülni a nyelvét szupervékony kolléganőin. A múlt pénteken azonban a normálisnál jóval vékonyabban látták a Little Night Music felújításán a Broadwayn. Az egyszerű fekete ruha nem tudta elrejteni az alakját, és látni engedte szokatlanul vékony lábát és karját.

A 40 éves sztár máskor büszkén mutogatja érzéki bájait, és a vörös szőnyegen rendszeresen olyan ruhákban jelenik meg, amelyek kihangsúlyozzák a derekát és a telt csípőjét. A mostani bemutató azonban átformálta a testét: a színésznő Desire szerepében csontsoványan mutatkozik be a Broadwayn.
Catherine-t egyszer már vádolták anorexiával, amikor a szülése után túl gyorsan szaladtak le róla a kilók, ám akkor a helyes táplálkozásra fogta a dolgot. A színpad egyébként másokra is így hat: Katie Holmes tavaly az All My Sons bemutatójakor úgy festett, akár a saját árnyéka.
Hogy a drasztikus fogyás szerepet játszott-e a sikerben, azt nem tudjuk, mindenesetre Catherine Zeta-Jonest a kritikusok tündöklőnek és elbűvölőnek nevezték a bemutató utáni cikkekben.

Cathrine Zeta-Jones csont és bőr

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top