nlc.hu
Sztárok
Tabáni Máté Péterrel duettezik

Tabáni Máté Péterrel duettezik

A Csillag születik győztese élete első önálló koncertjére készül, több ezer rajongó előtt fog énekelni. A próbákon kívül is képes órákon keresztül gyakorolni egyetlen dalt, hogy az úgy szóljon, ahogyan kell. A maximalizmus nemcsak az ő munkáján látszik, hanem az őt kísérő bandáén is. A srácok egy dalt többször is elpróbálnak, hogy a koncerten minden tökéletesen szóljon.

István egy duettet is énekelni fog, méghozzá legnagyobb példaképével, Máté Péterrel, aki a technika segítségével jelenik meg a színpadon. 
„Máté Péterrel duettet énekelni tényleg nagy megtiszteltetés! Tényleg egy hang volt, lehet, hogy most sokan megsértődnek, de nem hallok mostanában ilyen hangot. Egyedi orgánuma volt” – nyilatkozta az énekes a Reflektor című műsorban.
Elhunyt sztárokkal más is énekelt már egy színpadon, bár a közönség önkéntelen összehasonlítása miatt nagy bátorság – és önbizalom – kell hozzá. Robbie Williams például Frank Sinatrával adott elő közös dalt a 2006-os Swing When You’re Winning című albumán. 
A koncert közeledtével István napról napra egyre jobban izgul. Sokszor rémálmok gyötrik az énekest, ugyanúgy, mint minden profi előadót a nagy fellépések előtt. A koncertig még bő egy hónap van hátra, és Istvánnak még sokat kell próbálnia, hiszen szeretné közönségét elkápráztatni, úgy, mint eddig még soha.

Tabáni Máté Péterrel duettezik

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top