nlc.hu
Sztárok
Demi Moore megszerette szétműtött arcát és testét

Demi Moore megszerette szétműtött arcát és testét

Demi Moore-nak igen hosszú időbe telt – és rengeteg pénzébe került –, mire megtanulta elfogadni a külsejét.

A világ egyik legszebb nőjének tartott színésznő évekig nem érezte magát dögösnek, és elnézve a róla készült fiatalkori és későbbi lesifotókat, való igaz, hogy nem hasonlított mostani, tündöklő önmagára.

Demi Moore rengeteg férfi álma, és nők milliói irigylik tökéletes alakjáért és szabályos, ránctalan arcáért. Ám Demi nem volt mindig ilyen különleges szépség. Gyerekként súlyos komplexusokkal küszködött, az iskolában rút kiskacsának csúfolták nagy fogai, szemüvege és hangsúlyos orra miatt.

Amikor befutott, első dolga volt, hogy az orrát és a mellét megoperáltatta, majd ajkait is hangsúlyosabbá tették. Moore a napokban bevallotta, hogy a külseje miatti kisebbségi érzés hosszú éveken át kísértette.

„Gyerekként csúnyának tartottam magam, majd később nem bírtam elviselni, hogy öregszem. Soha semmi nem volt elég jó, a saját külsőm megszállottjává váltam. Hosszú éveknek kellett eltelnie ahhoz, hogy elfogadjam magam olyannak, amilyen vagyok, és egy szép nőt lássak, ha a tükörbe nézek” – nyilatkozta Demi, akin gyakorlatilag már semmi sem eredeti. Az arcát számos alkalommal műtötték, felvarrták a szemhéját, a ráncait, feltöltötték az ajkait, és fiatalosabbá tették a testét is. Feneke, hasa, combja és térde is új formát kapott.

Demi 2001-ben...
Demi 2001-ben…
...és 2010-ben
…és 2010-ben

 

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top