Sztárok

Veszélyben Tom Cruise kislánya

Számos kritika éri Tom Cruise-t és feleségét, Katie Holmest, amiért képtelenek az időjárásnak megfelelően felöltöztetni kislányukat, Surit. A gyereket a csípős tavaszi hideg ellenére megint mezítláb vitte sétálni az édesanyja.

Tom Cruise felesége, Katie Holmes a szokásos bevásárló körútjára a napokban megint magával vitte bájos kislányát, Surit. Anya és lánya New York méregdrága üzleteiben nézelődtek, vásárolgattak – ebben még nem is lett volna semmi furcsa. Csakhogy míg Holmes farmer kertésznadrágban, bőrcipőben és kardigánban nézelődött, vagyis a csípős tavaszi New York-i időjárásnak megfelelően volt felöltözve, addig a kis Suri cipő nélkül, mezítláb, egy vékonyka nyári ruhában hancúrozott anyja oldalán. Ráadásul nem ez az első eset, hogy Cruise-ék nem öltöztették fel rendesen a kislányt: pár hónapja nagy port kavart, hogy a téli esős zimankóban Suri egy nyári magas sarkú szandálban tipegett, míg Katie csizmában feszített mellette.

Veszélyben Tom Cruise kislánya
Veszélyben Tom Cruise kislánya

 

A kislányról készült fotókat látva számos orvos emelte fel a szavát, hogy Cruise és Holmes nagyon felelőtlenek, és komolyan veszélyeztetik a kislányuk egészségét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top