Sztárok

Híres pasik szexbotránya – megváltozik a csalfa férjek illata

Steven Segal, Tőkés László, Tiger Woods, Jesse James – csupán néhány név azok közül a híres férjek közül, akiket az elmúlt hetekben megcsapott a botrány szele. Az említett urakról ugyanis kiderült, hogy előszeretettel lépnek félre. A pszichológus szerint a csalfa pasik messziről "bűzlenek".

A sort Tiger Woods nyitotta, a közvélemény szemében példás családi életet élő golfozóról ugyanis kiderült, hogy hosszú combú, dögös nők igen hosszú sora fordult meg az ágyában, miközben szép szőke felesége, Elin otthon nevelte két gyermeküket. A golfozó imázsa pillanatok alatt darabokra hullott, számos reklámszerződéstől esett el.

Jesse James és Sandra Bullock
Jesse James és Sandra Bullock a meg-
csalási botrány kitörése előtt

Az újabb megcsalási botrány Jesse James nevéhez fűződik, a férfi ugyanis a megcsalt, megalázott feleség szerepét osztotta Sandra Bullockra nem sokkal azután, hogy a színésznő Oscar-díjat nyert. Egy tetovált modell azt állította, hogy hónapokon át Jesse szeretője volt, és hogy a férfi másokkal is – éveken át – csalta Sandrát.

A hazai közvélemény azonban Tőkés László titkos élete miatt hördült fel leginkább. A volt királyhágómelléki református püspök ellen felesége, Edit asszony ugyanis válókeresetet adott be. Az asszony hűtlenséggel és lelki terrorral vádolja a jelenleg európai parlamenti képviselőként tevékenykedő püspököt.

Most pedig itt a legújabb botrány: kiderült, hogy Steven Segal volt felesége mellett rendszeresen szeretőket tartott, és szexuálisan molesztálta egyik alkalmazottját.

Felmerül a kérdés: az említett hűtlen férjek asszonyai tényleg nem vették észre éveken át, hogy párjuk folyamatosan félrelép? Vagy ha igen, miért tűrték el a megaláztatásokat? A pszichológus szerint egy nő azonnal megérzi, ha párja félrelép.

– Egy csalfa férj messziről bűzlik, ugyanis megváltozik a testének illata. Átveszi a másik nő illatát, és ezt a feleség azonnal megérzi. Lehet, hogy eleinte nem is tudatosul benne, hogy mi a furcsa a férfin, de valami elkezdi nyomasztani belül, azt érzi, hogy valami nem stimmel. Ekkor kezd el jobban figyelni, és előbb vagy utóbb talál is bizonyítékot a félrelépésre – mondta a Nők Lapja Cafénak dr. Csides Kata pszichiáter, aki szerint a legnagyobb butaság éveken át eltűrni.

– Az a nő, aki elnézi, hogy a férje folyamatosan csalja, az magát sem tiszteli igazán, saját magát alázza meg. Ha a férj lebukik, meg kell beszélni a problémát, rájönni, hogy miért tette ezt, és ha lehet még javítani a házasságon, érdemes megpróbálni. Ám ha újra és újra szinte sportszerűen lép félre, bármilyen fájdalmas is, váltani kell – tette hozzá a szakember.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top