Sztárok

Larry King 76 évesen ismét válik

Van benne gyakorlata: Shawn Southwick King a hetedik exfelesége lesz.

King Shawn Southwick és két fiuk, Cannon és Chance
Larry King, Shawn Southwick és két fiuk, Cannon és Chance

A legendás műsorvezető ráadásul nyolcadszor válik, hiszen Alene Akinsszel kétszer kötötték meg és bontották fel házasságukat.

King és Shawn Southwick 13 évvel ezelőtt házasodtak össze, és két fiuk született: Cannon most 9, Chance pedig 11 éves.

Larry King szóvivője, Howard Rubenstein annyit mondott a People magazinnak, hogy a riporter „az ő jólétüket tartja leginkább szem előtt, a válásról pedig nem nyilatkozik”. Az ügyvédje, Dennis Wasser annyit hozzátett: „Szeretnék barátságban lebonyolítani az eljárást.”

Ez nem biztos, hogy sikerülni fog, mivel Shawn Southwick King kizárólagos felügyeleti jogot szeretne a gyerekek felett, és persze feleségtartást, Larry viszont közös felügyeleti jogot kért, és nem szeretne fizetni.

A rossz nyelvek azt rebesgetik, a váláshoz köze van Shannon Engemann-nak, Shawn testvérének, de a sógornő szerdán mindent tagadott. „Soha nem volt viszonyom vele, és nem én vagyok az oka a válásuknak” – nyilatkozta Shannon az Access Hollywoodnak. Mások viszont azt rebesgetik, Shawn Southwick volt a hűtlen, a válás oka pedig a szemtelenül fiatal cukifalat, Hector Penade.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top