Sztárok

Minek mellemelő és rúzs 7 éveseknek?

Hatalmas botrányt kavart, hogy a brit Primark cég mellemelős, szivacsos melltartót dobott piacra. A melltartót ugyan bevonták a forgalomból, de ha valaki alaposan körülnéz az áruházak kínálatában – akár hazánkban is –, furcsa, gyerekeknek szánt holmikra bukkanhat.

A szóban forgó bikini rózsaszín, csillagocskák vannak rajta, és mindenekelőtt jókora szivacsbetét is tartozik hozzá. Nem mellesleg pedig hétéveseknek ajánlják. A bikini kiverte a biztosítékot Nagy-Britanniában, a Primark cég végül bevonta a forgalomból, az ellenzők szerint ugyanis szexuális tárgyat farag a kiskorú gyerekekből.

Minek mellemelő és rúzs 7 éveseknek?

 

Ám hiába vonták be, nemcsak a szóban forgó bikinik adnak okot aggodalomra a szakemberek szerint, hanem egyéb, gyermekeknek szánt holmik is.

Ilyenek a hazánkban is kapható, tíz év alatt kislányoknak árult rúzsok, kifestők, aprócska miniruhák, körömlakkok. Ráadásul itt a legújabb őrület is: három-négy éveseknek szánt magas sarkú cipellők!

Minek mellemelő és rúzs 7 éveseknek?

 

Egy neves brit pszichológus kijelentette: a szülőknek nem szabadna hagyniuk, hogy „kis prostituáltakat, a pedofilok célpontját csináljanak a lányaikból”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top