Sztárok

Nicole Kidman éhezteti kislányát

Nicole Kidman a külsőségek embere. A gyönyörű színésznő annyira fontosnak tartja, hogy kislánya, Sunday Rose jól mutasson a róla készült képeken, hogy diétára fogta a picit, mert túl hurkásnak tartja.

Nicole Kidman éhezteti kislányátArról már korábban is szóltak hírek, hogy Nicole Kidman mindennap árgus szemekkel figyeli Keith Urbannal közös kislányát, Sunday Rose-t, hiszen fél attól, hogy a gyerek nem elég szép. Állítólag irigyen szemléli, hogy exférje, Tom Cruise milyen büszkén mutogatja gyönyörű lányát, Surit, míg a kis Sunday egyelőre nem kivételes szépségű gyerek.

A legfrissebb hírek szerint Kidman odáig ment, hogy fogyókúrára fogta Sundayt, mert zavarta, hogy a kislánynak kerek a pofija és hurkás a teste a róla készült fotókon. A brit Daily Mail című lap információi szerint Kidman legutóbb is egy családi séta alkalmával diétás fagyit vett a kislánynak, amin az eladó igencsak felháborodott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top