Sztárok

Aniston pucér és illatos

Jennifer Aniston a nagy port kavart GQ magazinos címlap után – ahol egy szál nyakkendőben pózolt – megint ledobta a textilt. A dögös színésznő egy parfümreklám kedvéért vált meg újra a ruháitól.

Aniston pucér és illatos - nézze megEgy szál nyakkendőben már láthattuk, most egy lazán maga köré csavart törülközőben állt modellt a negyvenegy évesen is gyönyörű és izgató Jennifer Aniston. A színésznő saját illatát, a Lolavie-t reklámozza a tengerparton készült, igencsak szexis reklámmal. A rossz nyelvek szerint Aniston a vetkőzésekkel igyekszik magára irányítani a figyelmet, legutóbbi filmje, az Exférj újratöltve ugyanis csúfosan megbukott, dacára annak, hogy a színésznő és filmbeli partnere, Gerard Butler végighaknizták a fél világot, folyamatosan előtérbe helyezve a kettejük között a valóságban is kialakult románcot. Aniston közeli barátai szerint a szexis reklám azért sem véletlen, mert Jennifer egyre nehezebben viseli, hogy bizony lassan eljár felette az idő, és így igyekszik görcsösen bizonyítani, hogy még mindig jó nő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top