Sztárok

Dr. House szexbeteg

Romokban hever Hugh Laurie házassága. Dr. House megformálója állítólag fűvel-fával csalja a feleségét. A színész Hollywoodot okolja magánéleti problémáiért.

Dr. House szexbetegHugh Laurie szerint a hollywoodi megfeszített munkatempó a hibás azért, hogy zátonyra futott a házassága.

„Iszonyú a nyomás rajtam, hogy mindig megfeleljek. Sokat vagyok fáradt, nyűgös, és folyamatosan távol vagyok a feleségemtől” – mondta a színész.

A sztár huszonegy éve mondta ki a boldogító igent feleségének, Jónak, kapcsolatukból három gyerek született. Az, hogy a külvilág számára ideálisnak tetsző házassággal baj van, a közelmúltban derült ki. Az amerikai National Enquirer nevű bulvárlap ugyanis megszellőztette, hogy Laurie folyamatosan félrelép, állítólag a Dr. House című sorozat összes fiatal szépségével viszonya volt. Egyik névtelenül nyilatkozó kollégája szerint Laurie „szexbeteg, és a félrelépésekkel kezeli a depresszióját”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top