Sztárok

Paris Hilton valójában luxusprosti?

Döbbenetes dolgot állít Paris Hiltonról Jerry Oppenheimer. A botránykönyvszerző szerint Paris nemhogy nem olyan gazdag, mint amilyennek hiszik, de jó pénzért gyakorlatilag bármikor kibérelhető, megvásárolható egy éjszakára.

Paris Hilton valójában luxusprosti?Jerry Oppenheimer hosszú esztendők óta turkál a Hilton család szennyesében. Az író pár éve azzal szerzett magának hírnevet, hogy megírta a Hilton-ház című botránykönyvét, amelyben nem túl hízelgő dolgokat állított a családról: például azt, hogy Paris felmenője, Conrad Hilton egyszer úgy hasba rúgta akkori feleségét, Liz Taylort, hogy a színésznő elvetélt.

Úgy tűnik, Oppenheimer nem száll le a híres-hírhedt családról, most ugyanis azt állítja, hogy Paris Hilton egyáltalán nem gazdag, sőt mi több, ő a világ legdrágább luxusprostituáltja.

„Parist ki lehet bérelni egy-egy éjszakára, persze csillagászati összegekért. Tízezer dollárt vagy gyémánt ékszereket kér az együttlétekért” – fejtette ki Oppenheimer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top