Sztárok

Beleszeretett a milliárdos a prostiba

A Micsoda nő! című film a kilencvenes évek egyik legnagyobb kasszasikere volt Julia Roberts-szel és Richard Gere-rel a főszerepben. A nézőket - különösen a nőket - megérintette a milliomos és a szegény prostituált szerelme, noha abban mindenki egyetértett, hogy ilyen csak a vásznon esik meg. Nos, az élet rácáfolt erre.

A brit ingatlanmogul, Robert Brot egy internetes escort ügynökségen keresztül ismerkedett meg a huszonhat esztendős Lindsey DeLeon-nal. Az ötvenes milliárdos meg is állapodott a lánnyal. Egy éjszakáért ezer fontot fizetett. Ám arra nem számított, hogy ez alatt az éjszaka alatt olyan heves érzelmek alakulnak ki, hogy fülig beleszeret Lindseybe. Márpedig éppen így történt. Robert kiemelte a mocsokból a lányt, drága ruhákat, ékszereket, autót vett neki, és feleségül kérte. Gyereket akart a lánytól és a menyegzőt tervezgette. Ám Lindsey végül faképnél hagyta. A lány eltette a drága ajándékokat, mindent pénzzé tett és vett egy nagy házat. Majd visszatért ősi szakmájához. Amikor Brot megtudta ezt, ügyvédet fogadott és a napokban pert indított a lány ellen, hiszen azt állítja: ha Lindsey nem képes normális munkát találni, akkor inkább adjon vissza mindent neki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top