Sztárok

Drog miatt torzult el Charlie Sheen

Fura külsővel sétálgatott Charlie Sheen a napokban az utcán. A korábban szívtipró színész csaknem kopaszra nyíratta a haját, ráadásul igen megviseltnek, sápadtnak tűnik. Sokáig találgatták, de kiderült, miért vágatta le a haját: hogy ne tudják kimutatni, hogy rendszeres drogfogyasztó.

A korábban délceg, sűrű fekete hajú és delejes tekintetű Charlie Sheen szinte árnyéka önmagának. A színész kockás pizsamanadrágban, kinyúlt pólóban és csaknem kopaszon sétálgatott Malibuban a nyílt utcán, és gyakorlatilag megijesztette a járókelőket. Azonnal megindultak a találgatások, hogy miért is kopaszodott meg a korábban szívtipró és nőfaló sztár, és meg is van rá a magyarázat.

Válófélben lévő neje ugyanis hajszálakat őrizget Sheentől, azt állítva, hogy ebből könnyen megállapítható: a sztár súlyos drogfüggő. A sztár a környezetében élők szerint ezért vágatta le a haját, hogy ne bukjon le a drogteszteken.

Drog miatt torzult el Charlie Sheen

 

Drog miatt torzult el Charlie Sheen

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top