Sztárok

Kylie Minogue bemutatja: Az életöröm esszenciáját

"A Pink Sparkle-lel az volt a célom, hogy egy olyan elegáns, életvidám illatot hozzak létre, melyet jó viselni, mely egy új, boldog és csodálatos világba repít el minket, nőket" - Kylie Minogue.

Kylie aurája különleges, szinte körberagyogja az énekesnőt. Ennek az üvegcsébe zárt pozitív kisugárzásnak és életerőnek az esszenciája a Pink Sparkle, vagyis a Rózsaszín Ragyogás.

Kylie Minogue bemutatja: Az életöröm esszenciájátA parfüm mámorító illata feleleveníti bennünk a partik vibráló hangulatát és a pink pezsgő gyöngyöző selymességét. A Pink Sparkle visszaidézi az énekesnő soha nem múló jókedvét és ragyogását. A gyöngyözően friss barack, a szeletnyi grapefruit és a völgyben nyíló liliom illatjegyei mind felfedezhetőek a parfümben.

Egy elbűvölő illatesszencia, egyedülálló külsőt érdemel. A Pink Sparkle üvegcséjén áttűnő napfény látni engedteti a rózsaszín szinte minden árnyalatát. A parfüm palackjának gömbölyded formája és pezsgősdugót idéző kupakja, melyet vékony fémháló is körbe fut, felidézi a partik felejthetetlen hangulatát. Mindezek összessége teszi a Rózsaszín Ragyogást felbecsülhetetlen, egyedi ékszerré.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top