Sztárok

Kiretusálták a ronda botrányhősnőt

Kelly Osbourne-ra valószínűleg még a saját anyukája sem ismer rá az "Önbecsülés" nevű kampányhoz készült fotón. Ozzy Osbourne valóságban csúnyácska lányát ugyanis szőke szépséggé retusálták. A rossz nyelvek szerint roppant kínos, hogy éppen egy önbecsülésről szóló kampányban változtattak meg ennyire valakit.

Kelly Osbourne az elmúlt esztendőkben elsősorban botrányos életmódja kapcsán hallatott magáról. A Black Sabbath frontembere, Ozzy Osbourne rebellis lánya ugyanis sorra issza le magát különböző bulikon a sárga földig, vagy lövi tele magát heroinnal. A féktelen életmód meg is látszik az amúgy sem szerencsés géneket öröklő Kellyn, folyamatos súlyproblémákkal küszködik, csúnya az arcbőre, és sehol sem túl feszes. Mindennek azonban nyoma sincs azokon a fotókon, amelyeket az úgynevezett „Önbecsülés” kampányhoz készítettek Kellyről Nagy-Britanniában. A jócskán kiretusált fotókon ugyanis Kelly arca hamvas, finom vonalú és kifejezetten szép. A szigetországban sokan felháborodtak a képek láttán, hiszen az ellenzők szerint éppen egy önbecsülést hirdető kampányban nem kellene valakit annyira kisimítani, és számítógéppel megrajzolni, hogy még a saját anyukája sem ismer rá.

Kiretusálták a ronda botrányhősnőt
Kiretusálták a ronda botrányhősnőt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top