Sztárok

Tényleg józan a visszaeső sztár

Kelly Osbourne szerint fura dolog józanul végigbulizni egy fesztivált.
Kelly Osbourne józanul is őrületes Az énekesnő, aki a gyógyszerfüggősége miatt már háromszor megjárta a rehabot, úgy találta, hogy a kaliforniai Coachella fesztiválon jóval élvezetesebb volt alkohol és drogok nélkül bulizni, bár bevallotta, eltartott egy ideig, amíg megszokta.
„Azért egy kissé fura volt tök józannak lenni egy fesztiválon, és az első nap arról szólt, hogy megszokjam. A végére jobban élveztem, mert így sokkal több koncerten voltam, és sokkal jobban bele tudtam vetni magam a fesztiválba, mint eddig bármikor. Szerintem a Gossip, a Gorillaz és Jay-Z koncertje volt a csúcs.”
Kelly számára különösen jó volt a bulisorozat időzítése, mert egy csomó angol barátja kénytelen volt meghosszabbítani kaliforniai tartózkodását, ugyanis az izlandi vulkán okozta légi közlekedési zavarok miatt egyszerűen nem tudtak hazajutni.
Ozzy Osbourne lánya a Closer magazinnak úgy nyilatkozott: „Ez azt jelentette, hogy a londoni barátaim, akik a Coachellára jöttek el Los Angelesbe, mind csapdába estek!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top