nlc.hu
Sztárok
Kiskorúra is gerjedt Tiger Woods

Kiskorúra is gerjedt Tiger Woods

Újabb csontváz került elő Tiger Woods szekrényéből. Kiderült, hogy a magát amúgy is jócskán lejárató golfozó még huszonegy esztendős szomszédját is lefektette. Felesége látni sem akarja többé.

Tévedtek, akik azt hitték, több nő már nem jelentkezhet azt állítva, hogy lefeküdt Tiger Woodsszal. Kiderült ugyanis, hogy a nagy étvágyú golfozó nemcsak a modelleket és a dögös pincérnőket falta nagy kanállal, de még a szomszédjához is átjárt néha egy-egy izgalmas légyottra. Floridai otthonának szomszédságában lakik ugyanis Raychel Coudriet, egy huszonegy esztendős, jó alakú szépség, akit Tiger már régen kinézett magának. A brit és amerikai lapok szerint a leányzó kiskorú, egész pontosan tizennégy esztendős volt, amikor a golfozó először megkívánta. 

Tiger egyébként százhúsz affért vallott meg feleségének, Elin Nordegrennek. Az asszony kijelentette: soha nem kívánja látni széltoló urát. 

 

Kiskorúra is gerjedt Tiger Woods

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top