Sztárok

Összeomlott Sandra Bullock

Hiába fogadott örökbe egy édes kisfiút, a lelke mélyén nagyon szenved Sandra Bullock. Az Oscar-díjas színésznő, noha erősnek mutatja magát, közeli barátai szerint a mélyponton van, és nehezen dolgozza fel, hogy imádott férje megcsalta.

Büszkén, mosolyogva mutatja édes, három és fél hónapos kisbabáját, Louis Bardót a People magazin címlapján Sandra Bullock. A színésznő mosolya mögött azonban mély fájdalom rejtőzik, Sandra ugyanis hivatalosan is bejelentette: válik csalfa férjétől, Jesse Jamestől. A színésznő a külvilág előtt próbálja tartani magát, büszkén felszegett állal hirdeti, hogy örökbe fogadott kisfia tartja benne a lelket, és hogy vár még rá boldogság, de a felszín alatt borzalmasan szenved.

„Sandra összeomlott lelkileg. Nagyon szenved, hiszen őszintén szerette a férjét. Ráadásul a kis Louis is Jesse-re emlékezteti, hiszen a gyereket együtt fogadták örökbe” – mondta a brit Daily Mail című lapnak a színésznő barátja.

Összeomlott Sandra Bullock
Összeomlott Sandra Bullock

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top