nlc.hu
Sztárok
Meglepetés a Szex és New York sztárjaitól!

Meglepetés a Szex és New York sztárjaitól!

Ki gondolta volna, hogy a négy New York-i csaj még dalra is fakad majd egyszer?

Meglepetés a Szex és New York sztárjaitól!A Szex és New York 2. nem elégszik meg korábbi önmaga ismételgetésével. A siker nem tévesztette meg az alkotókat, tudják, hogy meg kell tartani, ami jó volt a két évvel ezelőtti – és világszerte óriási sikert arató – filmben, de még többet kell nyújtani a publikumnak. Michael Patrick King író-rendező azt ígéri, hogy ezúttal is lesz bőven humor, szex és sok ruha, de hogy igazi lányos bulihangulat alakulhasson ki a mozik nézőterén, néhány sztárvendéggel és rengeteg fantasztikus zenével is feldobta a filmet. Az már kiszivárgott, hogy Penélope Cruz mint a sorozat régi rajongója vállalt egy rövid szerepet, de Miley Cyrus és Liza Minnelli is szerepelni fog a filmben. Az utóbbi sztárszereplő persze énekel és táncol is.

A rajongók számára külön meglepetés, hogy a négy barátnő, Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon is dalra fakad a film kedvéért: a Szex és New York 2. egy elsöprő jelenetében együtt éneklik Helen Reddy örökzöldjét, az I Am Womant.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top