Sztárok

Susan Boyle rappelni fog

Susan Boyle reppelni fogA skótok legnagyobb sztárjának második lemezét annyira várja a világ, hogy a legvadabb találgatások látnak róla napvilágot. Most éppen azt latolgatják, hogy kivel duettezhet az albumon Susan. A menedzserirodája állítólag hiphopsztárokat állít mellette csatasorba a jövő hónapban, amikor a lemez felvételei megkezdődnek.

A titokzatos forrás azt mesélte a Sunday Mirrornak: „Balladákat  és mindenféle más zenei stílusú dolgot kerestek, de ezúttal megpróbálnak valódi művészetet létrehozni a felvételek során, Susannak pedig megadni az esélyt, hogy megmutathassa mindazt, ami benne rejlik. Itt az alkalom, hogy megvalósítsa önmagát, ő pedig mindenféle zenét szeret – többek között a rapet is.”

A menedzsmentje jól tudja, hogy Susant világszerte szárnyára vette a siker, és ha valamelyik nagy rapsztárral dolgozna, ha jól csinálják, valószínűleg világsikert „tarthatnának a markukban”.
A 49 éves csillag állítólag már ajánlatot is kapott Snoop Doggtól, Lady Gagától és 50 Centtől, akik szívesen dolgoznának vele.

Snoop Dogg nemrég azt nyilatkozta: „Nagy művésznek tartom. Szívesen vonulnék vele stúdióba, miért is ne? Összedugjuk a fejünket, és együtt kitaláljuk, miről fogunk énekelni. Odavagyok tőle.”

Boyle különösen szívesen duettezne Lady Gagával. Korábban azt mondta róla: „Szerintem Lady Gaga csodálatos művész, igazán eredeti, és nagyon tetszenek a kosztümjei. Imádom! Igen, nagyon szeretnék vele duettet énekelni, akár telefonos kalapostul!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top