Sztárok

Szőkék, gyönyörűek, mégis csalják őket

A közelmúltban nagy port kavart a gyönyörű svéd hercegkisasszony, Madeleine magánéleti botránya, a szőkeséget ugyanis folyamatosan csalta ügyvéd vőlegénye. Úgy tűnik, hiába szőke, jó alakú és szép arcú egy nő, még ez is kevés a pasiknak, ugyanis messze nem a hercegnő az egyetlen bombázó, akit csúnyán átvágtak.

Madeleine hercegnő a harmadik a svéd trón öröklési rendjében, több millió eurós hozománya van, és ha ez még nem lenne elég: gyönyörű fiatal nő. Vőlegényét, Jonas Bergströmöt a legszerencsésebb fiatalembernek tartották Svédországban, ám az álomszerű kapcsolat csúnya véget ért: kiderült ugyanis, hogy az ügyvéd férfi félrelépett egy sportolólánnyal. Madeleine szakított, New Yorkba ment felejteni, és új életet kezdeni.

Itt még együtt Jonas Bergstrommal
Itt még együtt Jonas Bergströmmel

A hercegkisasszony történetéhez kísértetiesen hasonlít Elin Nordegren története. A szőke, babaarcú szépség Tiger Woods felesége és jelenleg a világ legjobban sajnált asszonya. A volt fehérneműmodellt ugyanis 120 különböző nővel csalta meg a golfozó – mellesleg sokkal csúnyábbakkal, mint Elin.

Szőkék, gyönyörűek, mégis csalják őket

 

Elle Macpherson a világ egyik leghíresebb modellje volt, ám karrierje csúcsán öngyilkos akart lenni, élete szerelme, fiai apja, Arkie Busson ugyanis elhagyta. A milliárdos üzletember fűvel-fával csalta a tökéletes testű és meseszép arcú modellt, majd le is lépett Uma Thurmannel. Elle manapság is egyedül él, és nem találja a boldogságot.

Szőkék, gyönyörűek, mégis csalják őket

 

Nem járt jobban a másik szőke manöken, Karen Mulder sem. A magas, filigrán szőkeséget három ízben kellett újraéleszteni öngyilkossági kísérletei után, Karen ugyanis képtelen volt feldolgozni, hogy a férfiak, akiket szeretett, mind elhagyták és megcsalták. A szépség napjainkban is súlyos depresszióval küszködik magánélete miatt.

Szőkék, gyönyörűek, mégis csalják őket

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top