Sztárok

Kate Hudson műmellet csináltatott

Kate Hudson biztosan nem olvasta az elrontott műcicikről szóló cikkünket, a szőke színésznő ugyanis beállt a hollywoodi sztárok sorába, és ő is megműttette a keblét. Kate gyűlölte apró melleit, állítólag komoly komplexusokkal küzdött miattuk.

Kate Hudsont idáig természetes, bájos szépségként emlegették, aki minden interjúban büszkén vállalta, hogy hiába van egészen aprócska melle, ő bizony így érzi jól magát a bőrében. Ám mindez csak a világnak szólt, kiderült ugyanis, hogy Hudson a színfalak mögött komoly komplexusokkal küzdött mellei miatt, és gyakran mondogatta sírva barátainak, hogy keblei miatt hagyják folyamatosan faképnél a pasik. Ezért Kate döntő elhatározásra jutott: a napokban kés alá feküdt, és implantátumokat kapott. Az új ciciket a New York-i Met-gálán mutatta meg először, de a várt siker elmaradt: sokak szerint ugyanis Kate sokkal szebb volt természetesen.

A Met gálán...
A Met-gálán…
...és tavaly
…és tavaly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top