Sztárok

Kate Moss Banksy-freskót akar

Kate Moss Banksy-freskót akar A szupermodell nemrég még a luxusszaunájával és a gőzkabinjával keltett feltűnést, amelyet 7 millió fontos londoni otthonába építtetett, most viszont 150 000 fontot fizetett Banksynek, hogy „eklektikus” festménnyel díszítse a szobája falát.
A FemaleFirst forrása szerint Kate „hatalmas rajongója Banksynek, van egy csomó printje és néhány eredeti műve is. Egy portrét már készíttetett is magáról. Pontosan elmagyarázta, hogy mit szeretne, Banksy pedig közölte az árat. Hát nem volt olcsó.
Kate egy egész falat beborító festményt kért, amely a kifutón mutatja be a karrierje minden állomását, a 16 éves hamvas arcú önmagától kezdve egészen az év eleji utolsó bemutatójáig. Banksy még kulcsot is kapott, így bármikor jöhet-mehet a lakásba.”
A kifutó 36 éves szépe – aki azt is kérte, hogy a festményen a barátai is jelenjenek meg, többek közt Sadie Frost, Naomi Campbell és Lily Allen – azt várja, hogy a műalkotás jelentősen emeli majd a lakása értékét.
Egy másik lap, a Daily Mail forrása hozzátette: „Kate azt reméli, hogy Banksy alkotása, amelyen most dolgozik a loftjában, úgy 200 000 fonttal emeli meg az ingatlan értékét. Alaposan eltervezte, és azt várja, hogy később jelentős haszonnal tudja majd eladni a lakást.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top