Sztárok

A tökéletes vendégvárás

Itt a május, és ezzel kezdetét veszi a grillszezon. Ahhoz, hogy ezek a családi vagy baráti együttlétek meghitten teljenek, és valóban öröm legyen mindenki számára, fontos az is, hogy az ételek elkészítése mellett egymásra is jusson idő.

A tökéletes vendégvárás

Felgyorsult életvitelünk egyik legjellegzetesebb velejárója, hogy kevesebb időt tudunk szeretteinkkel tölteni.

 

Míg akár egy generációval korábban is teljesen természetes volt, hogy nem csak a szűk család, de nagyszülők, testvérek is gyakran együtt étkeztek, ma már ezek az együttlétek ritka, kivételes alkalmakká váltak.

 

 

A tökéletes vendégvárásAmi nem változott az elmúlt évek során sem, hogy ezeknek az összejöveteleknek továbbra is legmeghatározóbb eleme a közös ebéd, vacsora. A főzés, majd a közösen elfogyasztott étel alapvetően meghatározza egy család harmóniáját, összetartozását, de egy baráti vendégségnek is elengedhetetlen része.

A tökéletes vendégvárásA Sága tudja, milyen fontosak ezek a családi vagy baráti alkalmak, ezért, hogy a lehető legtöbb időt tölthessük szeretteinkkel, olyan könnyen, gyorsan elkészíthető, előre pácolt húsokat ajánl, amelyek különlegesen ízletesek, és pillanatok alatt elkészíthetőek.

A tökéletes vendégvárás
A Sága újdonságaiból – a Magyaros pulykamell szeletekből, a Kéksajt ízesítésű pulykamell szeletekből, illetve a Tárkonyos pulykamell csíkokból – különlegesen finom grill vacsorával lephetjük meg szeretteinknek.

A tökéletes vendégvárás

Az előre pácolt, konyhakész húsokkal könnyen tudunk időt spórolni, így amikor egy ízletes, gyors ebédet vagy vacsorát szeretnénk készíteni, a Sága segít, hogy különlegesen finom legyen az elkészült étel, és élmény az együtt töltött idő.

Legyen Ön is részese az országos Sága Magyar Nők Kutatásnak az alábbi kérdőív kitöltésével, és támogassa kezdeményezésünket, hogy a nők otthon végzett munkája minél nagyobb figyelmet kapjon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top