nlc.hu
Sztárok
Börtönbe kerülhet Lindsay Lohan

Börtönbe kerülhet Lindsay Lohan

Lindsay Lohan pornószerepbenLindsay Lohan karrierje egy kissé mintha megbicsaklana az utóbbi időben.  Állítólag új szerepet kaparintott meg magának:  Linda Lovelace-t fogja alakítani a legújabb életrajzi filmben.  Az Inferno című filmben játszott szerep viszont veszélybe kerülhet, ha a bíróság letöltendő börtönre ítéli, ugyanis még ebben a hónapban jelenése van a bíró előtt.

A készülő film producere, Wali Razaqi azt mondta, mindenképpen esélyt ad Lohannek, és a következő hónapban a film hivatalos sztárjaként mutatja be Lindsay-t a cannes-i fesztiválon. 
Wali azt nyilatkozta: „A rendező (Matthew Wilder) és én legalább egy évig álmodoztunk róla. Az elejétől a végéig elképzeltük, hogy milyen félelmetes alakítást tudna nyújtani.”

A szereposztás azonban veszélybe kerülhet, ha Lohant börtönbe küldik. Az ügyészek arra figyelmeztetnek, hogy akár hosszú idő is kinézhet neki, ha megszegi a próbára bocsátás feltételeit, amire ittas vezetés miatt ítélték.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top