Sztárok

Kiderülhet Elvis halálának igazi oka

Döbbenetes tényt állít egy orvos: dr. George Nichopoulos szerint Elvis Presley halálát nem a drogok vagy a rengeteg alkohol okozta, hanem a székrekedése.

Dr. George Nichopoulos 12 évig, egészen a sztár haláláig kezelte Elvis Presley-t. Nem csupán amolyan hagyományos-orvos beteg kapcsolat volt közöttük, hanem ennél sokkal több: barátok voltak. A doktor ezért is sajnálja, hogy az énekes nem hallgatott rá, és nem engedte, hogy eltávolítsák vastagbelének egy részét.

A memphisi orvos szerint a boncolás idején Elvis vastagbele 13-15 centi átmérőjű és 2,5 méter hosszú volt. Egy egészséges embernek ezzel szemben 5-7 centiméter átmérőjű és jóval rövidebb ez a szerve.

„Ha Elvis engedi a műtétet, még ma is élne. Szégyellte, hogy ilyen problémája van. A szerve egy fertőzés miatt nem működött rendesen, krónikus székrekedése volt. Emiatt hízott meg rettenetesen, és nem a drogoktól” – árulta el a doktor. 

 

Székrekedés ölte meg a világsztárt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top