nlc.hu
Sztárok
Sharon Osbourne végzete az evés

Sharon Osbourne végzete az evés

Ozzy Osbourne felesége nem hiszi, hogy valaha is kordában tarthatja az étvágyát.

Sharon Osbourne végzete az evés A korábban bulimiával küzdő családanya bevallotta, hogy még mindig van, hogy túleszi magát, bár ezt megpróbálja eltitkolni a családja elől.

„Az evés az én Achilles-sarkam – mondta. – Kajafüggő vagyok, és minden reggel, amikor felébredek, azt mondom magamban: »Ma lesz a napja, hogy nem tömöm túl magam.« De erről szól az életem, és még dagadt is vagyok.

Még mindig nagy zabálásokat rendezek. A múlt hétvégén a konyhaszekrénybe bújtam Kelly elől Maltesers csokit enni, amiből félelmetes mennyiséget tudok elpusztítani. Aztán persze el kell dugnom a csomagolásokat, mert tudom, hogy a másik lányom, Aimee megtalálja.”

Sharon tudja, hogy kiborítja a családját: Ozzyt, a férjét, Jacket, a fiát, és a lányait, Kellyt és Aimmeet, de ettől még nem érzi úgy, hogy itt az ideje segítséget kérni.
A Glamournak adott interjújában kifejtette: „Ozzy aggódik az egészségem miatt, de valójában a gyerekeimet zaklatja fel a dolog. Aimee például egy este nem volt hajlandó velem szóba állni, annyira zavarta, amit ettem. De ez nálam nem használ. Nagyon komoly önpuszító vonással rendelkezem. Mindenkinek van ilyen, csak nálam extrém méreteket ölt a dolog.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top