Sztárok

Eva Mendes terápiafüggő

Eva Mendes terápiafüggőA színésznő, aki két éve közelebbről meg nem nevezett okok miatt már vonult elvonóra, arra minden körülmények között szakít időt, hogy a problémáinak megoldásán profi segítséggel dolgozzon. Sőt, ha a munkája miatt épp nem tud sort keríteni a személyes találkozókra, akár telefonos segítséget is igénybe vesz.
„Odavagyok a terápiákért. Semmi nem fogható ahhoz, ha bevonulsz egy szobába, és leülsz beszélni egy emberrel, akinek semmi köze az életedhez. Egy olyan emberrel, akinek csak az a dolga, hogy neked segítsen.
Heti egyszer járok terápiára, de kéthetente egyszer biztosan, és ha nem tudok elmenni, telefonon oldjuk meg. Ez nagyon fontos dolog, pláne az én szakmámban.”
A 36 éves csillag szeret szembenézni a félelmeivel, és felvállalni a nehéz helyzeteket – még akkor is, ha a fulladást kocáztatja, mint amikor elhatározta, hogy megtanul úszni.
„Minden fejben dől el – mondta a You magazinnak. – Őszintének kell lenned magaddal, és nyíltan szembenézni a dolgokkal: ez mindenre érvényes az életemben. Nem tudtam úszni, úgyhogy megkértem egy barátomat, hogy hajítson ki a csónakból. Tudom, hogy őrültség, de megtettem és túléltem.”
Eva már nyolc éve jár George Gargurevich rendezővel, de még mindig nem biztos abban, hogy szeretne-e házasodni, és gyereket vállalni. Azt válaszolta a faggatózásra: „A családalapításra őszintén szólva még nem készültem fel, de ki tudja, mit hoz a sors… Nem szokásom tervezgetni, ha megtörténik, hát megtörténik. Hét unokaöcsém és unokahúgom van, rajtuk ki tudom élni magam.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top