Sztárok

Meg akarta ölni magát a topmodell

Megpróbált önkezével véget vetni életének a francia származású topmodell, Noémie Lenoir. A Marks and Spencer divatcég arcaként is ismert egzotikus szépség azért akarta megölni magát, mert barátja házi pornóvideókkal zsarolta.
Noémie Lenoir egy doboz gyógyszert vett be, és egy üveg alkoholt ivott rá párizsi lakásában. A modell, miután lenyelte a gyógyszert, meggondolta magát, hívta a mentőket, majd nem sokkal később újra telefonált, és kérte, hogy inkább ne jöjjenek. Szerencséjére a segítség mégis megérkezett, és bevitték a kórházba az akkor már öntudatlan állapotban lévő szupermodellt.  Egyik közeli barátja szerint a Marks and Spencer divatcégnek is modellkedő szépség azért akarta eldobni magától az életét, mert milliárdos barátja, Carl Hirschman a kettejükről készült pornográf felvételekkel zsarolta hetek óta. A lány szakítani akart a férfival, de az nem engedte el. 
 
Meg akarta ölni magát a topmodell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top