Sztárok

Daróczi boncolásán csámcsognak

Több lap is megszerezte a néhai exkormányszóvivő, Daróczi Dávid boncolási jegyzőkönyvét. Ebből sokkoló részletek derülnek ki Daróczi halálának körülményeiről, míg a néhai kommunikációs szakember barátai dühöngenek, mondván: ehhez aztán senkinek nincs semmi köze.
Daróczi boncolásán csámcsognakDaróczi Dávid boncolásának legapróbb részleteiről közöl információkat több napilap is. A jegyzőkönyvből kiderül, hogy a néhai exkormányszóvivőre fehér pólóban és farmernadrágban, egy 325 centi magasságban futó gázcsőre akasztva talált rá barátja, H. Hubert. A volt kormányszóvivő három összecsomózott nadrágszíjjal kötötte fel magát, kirúgva maga alól a támlás széket, amelyre felállt. 
A toxikológiai vizsgálatok szerint két gyógyszert, Fluvoxamint és Alprazolamot mutattak ki Daróczi véréből és vizeletéből, valamint azt is megállapították, hogy a volt kormányszóvivő a halála előtt nem állt alkoholos befolyásoltság alatt. „A boncolás során megragadásra, dulakodásra utaló elváltozásokat nem észleltek. A kórszövettani vizsgálat során olyan elváltozást, amely a halál beálltában szerepet játszott volna, nem találtak. A talált elváltozások újraélesztés következményének megfelelnek” – áll a Bors és a Blikk által is megszellőztetett boncolási jegyzőkönyvben. 
A néhai kormányszóvivő Nők Lapja Cafénak névtelenül nyilatkozó ismerőse szerint mélyen felháborító, hogy megtörténhetett az, hogy kiszivárgott a jegyzőkönyv.
– Hagyni kellene, hogy Dávid békében nyugodjon, és nem azon csámcsogni, hogy már elnézést, de hogyan turkáltak a testében. Még szerencse, hogy a vér- és vizeletvizsgálat eredményén kívül más, intim információt nem osztottak meg a közvéleménnyel. Gyomorforgató az egész – háborgott a barát, aki elítéli Daróczi apját, Choli bácsit, amiért az idős férfi sokat nyilatkozik a médiában fia haláláról. 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top