Sztárok

Kigyúrták az Oscar-díjas színészt!

Adrien Brody 10 kilónyi izmot szedett magára.

Kigyúrták az Oscar-díjas színészt!Antal Nimród Adrien Brodyt választotta Arnold Schwarzenegger méltó utódaként. A színész, aki 2002-ben A zongorista főszerepéért kapott Oscar-díjat, elsősorban nem mint akciófilmszínész vált ismertté, de a magyar rendező biztos benne, hogy a Ragadozók bebizonyítja majd: Brody alkalmas rá, hogy folytassa azt, amit Schwarzenegger az első Ragadozóban elkezdett.

– Bárkit le tudunk úgy filmezni, hogy keménynek látsszon – nyilatkozta a kultuszfilmen dolgozó magyar rendező. – De a színészi tehetséget nem lehet hazudni. Annak valóban ott kell lennie. És különben is: kérjék meg Adrient, hogy vegye le az ingét: meg fognak lepődni.

Annyi biztos: Adrien Brody több mint 10 kiló izmot szedett magára, míg a filmre készült. Így játssza el az egykori kommandóst, akit a vadászatra készülő lények hét másik veszélyes földlakóval együtt rabolnak el, hogy az erejüket próbálgathassák rajtuk.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top