Sztárok

Felhizlalták a csontkollekciót – Fotóval!

Szokatlan lépésre szánta el magát a brit Healthy magazin főszerkesztője. A szerkesztő számítógéppel kövérebbé tette a címlapon szereplő, szerinte csontsovány modellt.
Amikor a Healthy, magyarul Egészséges magazin főszerkesztője, Jane Drunker meglátta a legfrissebb, készülő szám címlapjára szánt fotókat, a szívéhez kapott. A címlapon szereplő lengyel modell, Kamilla Wladyka ugyanis mindössze negyvenöt kilót nyom. A főszerkesztő úgy érezte, hogy a magazin szellemiségével nem összeegyeztethető, hogy egy kórosan sovány modell legyen a címlapon, ezért számítógép segítségével tíz kilóval megnövelte a testsúlyát.
„Nem vagyok büszke arra, hogy számítógéppel formáltuk át a címlapot, de a lánynak nem volt melle, se combja, túl beesett volt az arca, valamit tenni kellett. Hát felhizlaltuk” – mondta a szakember, aki szerint elfogadhatatlan, hogy a modellszakmában gyerektestű modelleket alkalmaznak.
 
Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: Dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top