Sztárok

Még egy kislányt megrontott Polanski

Vallomást tett még egy asszony, aki azt állítja, hogy Roman Polanski őt is megerőszakolta. A világhírű rendező állítólag akkor fajtalankodott Charlotte-tal, amikor a lány még csak tizenhat éves volt.
Szorul a hurok a svájci otthonában, házi őrizetben lévő Roman Polanski nyaka körül. Los Angelesben ugyanis a hétvégén sajtótájékoztatót hívott össze egy Charlotte Lewis nevű színésznő. A most negyvenkét esztendős asszony azt állítja: Polanski őt is megrontotta. Charlotte tiniként találkozott Roman Polanskival, a rendező azt ígérte: sztárt farag a lányból. Szerepet is adott neki a Kalózok című filmben, de valami mást is akart a szép, fiatal lánytól.
„Tizenhat éves voltam, amikor Polanski megerőszakolt. Ráadásul a lehető legrosszabb, legundorítóbb módon. Soha nem bocsátok meg neki, és nagyon remélem, hogy elítélik. Az egész életemet tönkretette, megnyomorított. Azóta képtelen vagyok normális kapcsolatra férfiakkal” – mondta el Charlotte, aki együtt érez Polanski másik áldozatával, Samantha Geimerrel, aki tizenhárom éves volt, amikor a rendező szexuálisan bántalmazta.  
 
Még egy kislányt megrontott Polanski

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top