Sztárok

Újabb fordulat! Kiderült, miért szed vágyfokozót Stohl

Hetek óta azon élcelődnek a reggeli rádióműsorokban, hogy vajon miért heverhetett üres viagrás doboz a május 8-án súlyos autóbalesetet okozó Stohl András autójában.
Nagy árat fizet május 8-ai balesete miatt Stohl András. Nem elég, hogy bizonyítottan drogozott, és alkoholos befolyásoltság alatt állt, amikor balesetet okozott, de még egy üres viagrás dobozt is találtak az autójában, ami legalábbis találgatásokra és csípős megjegyzésekre ad okot. A reggeli rádióműsorokban már hetek óta hangosan nevetnek Stohl szexuális életén. 
Egyesek vad buliról suttognak, mások szerint a vágyfokozó is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy Stohl András elveszítette a kontrollt autója felett, és nekiütközött két másik, szabályosan haladó személygépkocsinak. 
Most kiderülhet, hogy mit is keresett Stohl autójában a viagrás doboz.
A Bors című napilapnak egy nő nyilatkozott, aki a színész volt szeretőjének vallja magát. Állítása szerint 2002-es balesete után szenvedett maradandó károsodást a színész. Nyolc éve is közepes alkoholos befolyásoltság alatt vezetett a 30-as úton, amikor Aszód és Gödöllő között gépkocsija felborult, hármat pördült, és a tetejére borulva, egy árokban állt meg. A színészt súlyos fejsérülésekkel és csonttörésekkel szállították kórházba, és olyan maradandó károsodást szenvedett, hogy kénytelen a vágyfokozó segítségét igénybe venni.
A színész pincérnőként dolgozó, egykori kedvese a Bors című lapban azt állítja: a Viagrát az orvos írta fel Stohlnak. 
„András szenvedélyes, tapasztalt szerető volt, de majdnem minden alkalommal igénybe vett egy kis segítséget. Kiderült, hogy rendszeresen Viagrát szed, az orvos írta fel számára. Elmondta nekem, hogy a nyolc évvel ezelőtti autóbalesete során olyan maradandó sérülést szenvedett, amely miatt csak naponta egyszer képes együttlétre, és ennek megélése sem annyira intenzív, mint korábban. Márpedig ő kifejezetten szenvedélyre éhes ember” – mondta el a napilapnak a volt kedves. 
 
 
Kiderült, miért szed Viagrát Stohl!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top