Sztárok

Szexmániás pasi miatt válik a tinisztár

Avril Lavigne újra szerelmes. A huszonhat éves énekesnő már elköltözött férjétől, akivel nem is hajlandó kibékülni, ugyanis fülig belezúgott a botrányhős Brody Jennerbe.
Avril Lavigne már kéz a kézben flangál új szeretőjével, Brody Jennerrel, pedig még hivatalosan el sem vált Deryck Whibley-től. Az énekesnő állítólag fülig beleszeretett Brody Jennerbe, aki az elmúlt esztendőkben híres nőkhöz fűződő viszonyai és alkoholmámoros bulizásai okán szerzett magának hírnevet. A milliomos örökös és állítólag szexmániás Jennert meghitt viszony fűzte Paris Hiltonhoz és Britney Spearshez, de állítólag rövid ideig együtt járt a modell Miranda Kerr-rel is. A rossz nyelvek szerint Avrilban is leginkább az tetszik neki, hogy híres és gazdag, valamint roppant jól mutat az oldalán. Mindezek ellenére Avril kitart új választottja mellett, és Brody miatt nem hajlandó kibékülni válófélben lévő férjével, aki mellesleg még mindig szereti és visszavárja. 
 
Szexmániás pasi miatt válik a tinisztár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top