Sztárok

Csóró prostiból lett a világ egyik leggazdagabb nője

Botránykönyvet jelentetett meg a világ leghíresebb és leggazdagabb műsorvezetőjéről, Oprah Winfrey-ről egy író. Kitty Kelley szerint Oprah kokainfüggő és leszbikus, valamint fiatal lányként prostitúcióval kereste a kenyerét.
Oprah Winfrey titkos életéről rántja le a leplet egy amerikai botránykönyvíró, Kitty Kelley. A szerző Oprah című könyvében arról számol be, hogy a világhírű és dúsgazdag műsorvezetőnő fiatalon pénzért árulta a testét sokkal idősebb, gazdag férfiaknak.
„Oprah keresett tinédzserprosti volt, szülei milwaukeei vidéki házába hordta fel a férfiakat. Nem lehetett tőle olyat kérni, amit ne teljesített volna, ha alaposan megfizették” – számol be a könyvben Oprah egyik régi ismerőse.
A show nagyasszonya szerint Oprah mindig is nagyravágyó és öntörvényű nő volt, és nagy kanállal falta a férfiakat, majd később a nőket is. Winfrey állítólag a harmincas éveiben jött rá, hogy leszbikus, és nőkkel kezdett viszonyt. Nagy szerelme az egykori szépségkirálynő és műsorvezető, Diane Sawyer volt, méregdrága ékszerekkel, ajándékokkal halmozta el a szőke szépséget.
De nem a szép szőke nő az egyetlen szenvedélye Oprah-nak, a műsorvezető állítólag kokainfüggő. 
„Mindaz, amit Oprah Winfrey magáról állít, szemenszedett hazugság. Az élete tele van mocskos titkokkal, botrányokkal” – írja róla a könyv szerzője, Kitty Kelley. 
 
Csóró prostiból lett a világ egyik leggazdagabb nője

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top