Sztárok

Stohl mellett a végsőkig kitart Ancsika

Stohl András felelőtlen balesetének nem csupán azok az áldozatai, akikkel karambolozott két hete, hanem élettársa, pici lánya édesanyja, Ancsika is. Közeli ismerősei szerint a szerelmes asszony kitart Stohl mellett, noha a pszichológus szerint a bajkeverő műsorvezető mellett pokol lesz az élete.
Stohl András áldozatokat hagyott maga után, akik közül a legnagyobb szenvedés talán éppen élettársának, Ancsikának jut. A csinos táncosnő tisztességgel hallgat, noha sok újság örülne, ha megszólaltathatnák párjának balesete kapcsán. Hallgat, és csendben támogatja a szeretett férfit, akinek nyomában nem csupán boldogság, hanem fájdalom és botrány is jár. Ráadásul a neheze csak most kezdődik a fiatal nő számára, hiszen eddigi életük Stohllal alaposan megváltozik majd. A színész-műsorvezető ugyanis számos munkától, bevételi forrástól elesett, meghurcoltatása napok óta folyik, valószínűleg elvonóra kell mennie, és a törvény szigorával is szembe kell néznie, hiszen drog és alkohol befolyása alatt vezetett és okozott balesetet. Hosszú éveknek kell eltelnie, mire a közvélemény megenyhül Stohl András irányában, és újra csak a vitathatatlanul tehetséges színészt és műsorvezetőt látja majd benne, nem a részeges sofőrt. Ráadásul egyes hírek szerint könnyen lehet, hogy Stohl kedvesét is felelősségre vonják, hiszen engedte az ittas kedvesét újra volán mellé ülni, sőt maga adta oda neki az autóját, hogy távozni tudjon a baleset helyszínéről. Mindezek ellenére a hűséges Anikó kitart Stohl András mellett.
Fotó: Sanoma Archív/Vörös Szilárd
Fotó: Sanoma-archívum/Vörös Szilárd

– Nagyon szereti Andrást, és mindenben mellette van, teljes mellszélességgel kiáll mellette. Anikó soha nem a sztár Stohl Andrást szerette, őt nem érdekli a pénz vagy a hírnév. Ám nagyon megviseli az, ami most körülöttük zajlik – mondta el a Nők Lapja Cafénak a fiatal nő közeli, névtelenségbe burkolózó ismerőse.

Hogy mit érezhet az a nő, aki botrányai, ostoba, felelőtlen tettei ellenére is szereti a férfit, csak találgatni lehet. Milyen erő kell ahhoz, hogy egy nő érzelmileg és erkölcsileg támogasson egy olyan férfit, akinek cselekedeteit a szíve mélyén valószínűleg maga is elítéli?
 
Fotó: Sanoma Archív/Szabolcs László
Fotó: Sanoma-archívum/Szabolcs László

A pszichológus szerint nagyon szép gesztus Anikótól, hogy kitart a színész-műsorvezető mellett, csakhogy ezzel a saját sírját ássa meg, az olyan típusú férfiak ugyanis, mint Stohl András, soha nem változnak meg…

– Anikó valószínűleg úgy szenved most, mint az állat. Elnézést az otromba kifejezésért, de ilyen helyzetben – ilyen férfi oldalán – nem lehet szebben kifejezni azt, amit egy nő érezhet – kezdte a Nők Lapja Cafénak dr. Csides Kata pszichiáter.
– Az ilyen típusú férfiak, a bajkeverő rosszfiúk a nők megrontói, mert borzalmasan vonzóak, főleg egy olyan nő számára, aki maga alapvetően nem meri kiélni a vad oldalát. Azért vonzó az ilyen férfi, mert olyan dolgokat is megtehet, amiket a nő alapvetően nem mer. Ráadásul sajnos a rosszfiúk nagyon jók az ágyban, roppant szenvedélyre éhes emberek, ezért is lépnek félre folyamatosan. A nők többsége, akik ilyen típusú férfit szeretnek, mind azt hiszik, hogy majd megváltoztatják az urat, majd lehiggad egyszer az oldalukon. Ám ez soha nem fog megtörténni. Hazudhat a férfi akármit, nemzhet akárhány gyermeket annak a nőnek, akkor is ugyanolyan félrelépős, felelőtlen „gazember” marad, aki a fantasztikus szexen és néhány jó pillanaton kívül csak fájdalmat okoz a nőnek. Az egyetlen megoldás, amit a nő tehet, ha egy Stohl típusú férfival hozza össze a sors, ha azonnal lelép. Vagy benne ragad a kapcsolatban örökre, és olyan érzelmi függés alakul ki a férfi iránt, ami teljesen felemészti, tönkreteszi majd. Innen nincs kiút – fejtette ki a szakember.
Hűséges sztárfeleségek a nagyvilágban 
 
Az elmúlt esztendőkben számos híres rossz fiú keveredett bajba, és sokuk mellett a józan esze ellenére is kitartott a felesége, kedvese. Vajon jól döntöttek?
Az egyik legkínosabb szexbotrány kétségtelenül Hugh Grant nevéhez fűződik. A megzabolázhatatlan színész 1995-ben egy prostituálttal bukott le, de kedvese, Liz Hurley a botrány és a megaláztatás ellenére kitartott mellette. Végül öt évre rá Hugh dobta a modellt, aki barátként azóta is teljes mellszélességgel kiáll Grant mellett.
Russell Crowe mellett is sokat kell tűrnie halk szavú feleségének, Danielle Spencernek. Az aprócska termetű asszony két gyermeket szült a rosszfiúnak, aki nemcsak fűvel-fával csalja, hanem évente legalább egyszer verekedős botrányba is keveredik.

Mel Gibson elvált felesége, Robin akár Nobel-békedíjat is érdemelne. Az asszony hét gyermeket szült a botrányhős színésznek, aki végül elhagyta egy énekesnőért, akinek gyermeket is nemzett. Ám a legfrissebb hírek szerint az alkoholista Mel visszakönyörögte magát exfeleségéhez, és megint együtt vannak.
Sarah Jessica Parker is szemet hunyt, amikor férje, Matthew Broderick alkoholmámorban megcsalta és a háta mögött öregedő szipirtyónak nevezte a Szex és New York sztárját. Sarah Jessica megmentette házasságát, béranyával még ikerlányokat is vállalt a férjével, de közeli ismerősei szerint Broderick megint nem bír a vérével.
Pokoli kínokat él át, de tűr a brit herceg, Harry kedvese, Chelsy Davy is. Pedig Harry oldalán aztán nem leányálom az élet. A balhés kékvérű számos alkalommal hozott már szégyent nemcsak a királyi családra, de szép szőke szerelmére is. Harry hetente disznó részegre issza magát valamelyik bárban, folyamatosan félrelép, náci jelmezben bulizik, vagy éppenséggel részegen összever egy fotóst. Chelsy mégis kitart mellette.
Chelsy minden botránya ellenére kitart Harry mellett
Chelsy minden botránya ellenére kitart Harry mellett

Sokan nem értik Brooke Muellert, Charlie Sheen feleségét sem. A szívtipró színész nem elég, hogy drogos, alkoholista, és képtelen a hűségre, a közelmúltban még alaposan össze is verte asszonyát. Mindezek ellenére Brooke nem adta be a válókeresetet, sőt adott Charlie-nak még egy esélyt.
Tényleg azt hiszi, hogy megváltozik? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top