Sztárok

Kilógott Paris Hilton löttyedt popója

Paris Hilton újra gondoskodott arról, hogy róla beszéljenek a cannes-i filmfesztiválon. A botrányhős szőkeség egy óvatlan pillanatban felhúzta a szoknyáját, és a tucatnyi fotós szeme láttára kivillantotta a pucér fenekét.

Paris Hiltonnak lételeme, hogy szaftos botrányokat okozzon. A szőke örökösnő szüleivel és testvéreivel Cannes-ban időzik napok óta, és bizony bebiztosította, hogy írjanak róla a lapok. Igaz is, a közönség már régen látta valamelyik altesti fertályát, megint kellett valamit – divatos szóval élve – villantani a fotósoknak, hogy meglegyen a címlapsztori. Így Hilton kisasszony fogta magát, egy óvatlan pillanatban felhúzta a ruháját, és megmutatta a pucér fenekét. Igaz, a szemtanúk szerint jobban tette volna, ha inkább lent marad a ruha, hiszen a feneke már koránt sincs olyan formában, mint régen, hogy mutogatni lehessen. Az egyik francia lap nemes egyszerűséggel löttyedtnek nevezte az említett testrészt. 

 

 

Paris Hilton popsit villantott Cannes-ban-fotó!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top