Sztárok

Pszichiátriára vitték Anistont!

Jennifer Aniston kiborult új filmje forgatásán. A színésznő együtt forgat Nicole Kidmannel, és annyira mélyen érintette kolléganője kislányának látványa, hogy sírógörcsöt kapott, és képtelen volt abbahagyni a zokogást.

Jennifer Aniston képtelen megbarátkozni a szomorú gondolattal, hogy már negyvenkét esztendős, de nem jött össze neki a kisbaba. A színésznő Adam Sandlerrel és Nicole Kidmannel forgatja új filmjét, de zaklatottan telnek a napjai, hiszen rosszul érinti, hogy Kidman a forgatásokra rendre magával viszi kislányát, Sunday Rose-t. Aniston nagyon szereti Kidmant és a kis Sundayt is, csakhogy a gyerek látványa olyan heves érzelmi reakciót váltott ki belőle, hogy sírógörcsöt kapott, és képtelen volt abbahagyni a sírást – számolt be a hírről az amerikai Globe magazin. Jennifert a lap információi szerint a stáb tagjai bevitték a kórházba, ahol továbbirányították a pszichiátriai osztályra. Aniston állítólag erős nyugtatókat kapott. A lap információi szerint a színésznő Brad Pitt-tel való válása óta jár pszichoterápiára, de úgy tűnik, még mindig nem kiegyensúlyozott érzelmileg. 

 

 

Pszichiátriára vitték Anistont!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top