Sztárok

De ki az a Némedi Mari???

A hét talán legnagyobb bulvárbalhéját Terry Black és Némedi Mari produkálta.

Napokon át olvashattuk az interneten az egykor híres transzvesztita előadó és Némedi Mari sztoriját. Az RTL Klub Reggeli című műsorában kiabált egymásra kígyót-békát a két „művész”, majd Terry egy laza mozdulattal lekapta Mari fejéről a póthajat is.

Némedi Mari neve az elmúlt hónapokban rendszeresen szerepelt a bulvárlapokban viharos szerelmi drámák és veszekedések miatt. Egy állítólagos verés kapcsán, melyet Maros Gábortól szenvedett el, majd az egyik műsorvezető öntötte le pezsgővel a kamerák előtt, legutóbb pedig Klapka György fiáról állította, hogy gyengéd szálak fűzik őket össze.

fotó: RTL Klub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Bársony Bence

 

Ki az a Némedi Mari? – vetődhet fel sokakban a kérdés. Az önmagát színésznőnek tituláló hölgyről hosszas keresgélés után sem találhatunk az interneten adatokat arról, hogy az elmúlt években játszott volna színpadon. Néhány apró filmszerep mellett leginkább szinkronizálással keresi a kenyerét. Több tévésorozatban és filmben kölcsönözte a hangját mellékszereplőknek, de ettől még nem nevezhető színésznőnek.

Egyértelmű, hogy Mari szeretné most betölteni azt a szerepet, amelyet Kiszel Tünde birtokolt éveken át. Ő lett az ügyeletes „celebmaca”, aki minden produktum nélkül szerepel naponta a médiában. Megfelelő partnerre talált Terry Blackben a céljai eléréséhez, hiszen ő szintén a semmivel turnézza körbe a lapokat és a tévéműsorokat. Mindenhez hozzászól, szakért, okoskodik, de róla sem tudná megmondani senki, hogy milyen produktum is áll mögötte. Az ominózus Reggeliben azt állította, hogy többórányi tévés anyag tanúskodik a munkásságáról, de nem tudni pontosan, hogy mire gondolt…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top