Sztárok

Kirakta nagy melleit a botrányhősnő

Bob Geldof botrányhős lánya megint hallatott magáról. A közelmúltban drogbotrányba keveredő örökösnő nagy melleit mutogatta az egyik közösségi portálon. Peaches Geldof azt állítja: jó érzés neki, ha megmutathatja a testét.

Peaches Geldof még csupán huszonegy esztendős, de máris annyi botrány van a háta mögött, hogy azt még Paris Hilton is megirigyelhetné. A legendás zenész, Bob Geldof lánykája ugyanis a közelmúltban azzal szerzett hírnevet, hogy kirúgta az Ultimo fehérnemű-világcég, mert drogozós, szexelős fotókon szerepelt volt barátjával. Peaches utána sem élt szűzies életet, összejött egy nála majdnem húsz évvel idősebb rendezővel, aki mellesleg biszexuális is. A brit botrányhősnő legújabb dobása pedig, amiért apukája újfent szégyenkezhet, az, hogy bikinis fotókat rakott fel magáról az egyik közösségi portálra. Peaches a fotókon szándékosan úgy ült be, hogy a mellei szinte kibuggyannak a felsőjéből… A csöppet sem szégyenlős Peaches azt írta a kép alá, hogy nagyon erotikusnak tartja, ha valaki a testét mustrálja.

 

Forrás: Splasch.com
Forrás: Splasch.com

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top