Sztárok

A legdurvább sztárválások

Válik operatőr férjétől a TV2 bájos műsorvezetője, Szekeres Nóra. A sztárválások krónikája újabb szomorú esettel bővült.
Szekeres Nóra tizenhárom éves kora óta ismerte volt férjét, és húszéves volt, amikor összeházasodtak. A szép műsorvezető két gyermeket szült Péternek, de időközben elhidegültek egymástól. Nóra ma már más férfi mellett keresi a boldogságot. 
Nóra válása tulajdonképpen csupán újabb szomorú eset a sztárválások sorában.
Fotó: Sanoma Archív/Schumy Csaba
Fotó: Sanoma-archívum/Schumy Csaba
Fotó: TV2
Fotó: Sanoma-archívum/Press.tv2.hu

Liptai Claudia tavaly júliusban költözött külön férjétől, kislánya apjától, Gesztesi Károlytól, majd idén májusban mondták ki a válást. A vörös démon nem sokkal a válás után újra szerelmet talált, méghozzá Daróczi Dávid személyében, de újra elveszítette a szeretett férfit: a volt kormányszóvivő ugyanis öngyilkos lett. 
Ördög Nóra házassága, majd válása jókora port kavart. Az RTL Klub bájos műsorvezetője 2008 nyarán mondta ki a boldogító igent producer szerelmének, Rubin Kristófnak, a frigy azonban mindössze négy hónapig tartott. Nóra ugyanis fülig beleszeretett a sztárfotós Nánási Pálba, akivel azóta is a legnagyobb szerelemben élnek.
Liptai Claudia után a legtöbb címlapot a TV2 bájos híradósának, Várkonyi Andreának a szakítása hozta. A szőke szépség orvos férjét hagyta faképnél, hiszen szerelemre lobbant Bochkor Gábor iránt, aki ráadásul megadta neki élete legnagyobb ajándékát, egy kisbabát is. A pár, noha sokan nem jósoltak nekik hosszú jövőt, a legnagyobb szerelemben él azóta is. 
Külföldön gyorsan válnak…
A tengerentúlon még inkább divat a válás. Hollywoodban már nem is az a téma, hogy kik válnak el, hanem hogy milyen extrém gyorsan. A Nők Lapja Cafe összegyűjtötte a legrövidebb sztárházasságokat. Egyesek házassági papírján még a tinta sem száradt meg…
Hét hónap: Courtney Thorne-Smith
Az Ally McBeal és a Melrose Place szép szőke színésznője, Courtney Thorne-Smith 1998 októberében mondta ki a boldogító igent kedvesének, dr. Andrew Conrad genetikusnak. A pár mindössze néhány hónapnyi járás után állt az oltár elé – meggondolatlanul. Tulajdonképpen nem is jutott idejük arra, hogy igazán megismerjék egymást. A férfi szinte minden idejét a kutatásainak szentelte, míg Courtney az Ally McBeal legújabb részeit forgatta Los Angelesben. A boldogító igen mindössze néhány hét alatt boldogtalanító nemmé változott.  A boldogság mindössze hét hónapig tartott. A pár válása talán még a násznál is nagyobb szenzációt keltett. A hajdani házastársak sokáig képtelen voltak megegyezni az anyagi javakat illetően, és házassági szerződés nem lévén, az ügyvédeknek nem volt könnyű dolguk, hogy a marakodó feleket kiengeszteljék. „Két csodálatos pillanat volt az életemben. Az egyik, amikor férjhez mentem. A másik, amikor elváltam” – mondta Thorne-Smith.
Öt hónap: Charlie Sheen
Forrás: yuddy.com
Charlie és Donna (1995)
Forrás: Yuddy.com

Charlie Sheen 1995 szeptemberében vette feleségül Donna Peele színésznőt. A gyors házasság oka a rossz nyelvek szerint a csinos, fiatal és nagyon szerelmes lány áldott állapota volt. A házasság mindössze öt hónapig tartott. A színész az együtt töltött rövid idő alatt is folyamatosan, legfőképp pornószínésznőkkel csalta Donnát. Pontosan azután váltak el, hogy megszületett közös gyermekük, Cassandra. A Horrorra akadva harmadik részének forgatásán ismerkedett meg Denise Richards amerikai színésznővel, akivel – immár másodszor – oltár elé állt. Azóta ők is elváltak, sőt Charlie a harmadik nejétől is válófélben van. 

Négy hónap: Colin Farrell
Az ír származású rosszfiúról, Colin Farrellről meglehetősen nehéz elhinni, hogy egyetlen nő képes hosszú távon lekötni a figyelmét. Amikor 2001 nyarán oltár elé vezette a gyönyörű, tizenkilenc esztendős angol színésznőt, Amelia Warnert, a világ felkapta a fejét. Sokan nem jósolták nagy jövőt a házasságnak, és a kétkedőknek ezúttal igazuk is lett. A pár mindössze négy kerek hónapot töltött együtt, amikor úgy döntöttek, hogy jobb, ha külön utakon folytatják. Pedig Pacific Island-i esküvőjük nem nélkülözte a luxust és a fényűzést. Tulajdonképpen mindenre költöttek, csupán jegygyűrűre nem. A különc férj ötlete volt, hogy gyűrű helyett inkább tetováltassák a gyűrűsujjukat. A válás után meglehetősen nagy gondot okozott a párnak, hogy eltüntessék hajdanvolt szerelmük emlékét. Farrell nem búslakodott a szakítás után, szinte mindenkivel lefeküdt, aki az útjába került.
Három hónap: Carmen Electra 
A Baywatch egykori szexbombájához minden idők egyik legbotrányosabb házassága fűződik. Carmen Electra és Dennis Rodman 1998 novemberében álltak oltár elé, mindössze néhány órával a megismerkedésük után. A frigy eleve kudarcra volt ítélve. Érzelmeik nem lévén, tulajdonképpen már másnap megbánták az egészet. Rodman néhány órával a frigy után érvényteleníteni akarta a házasságot, arra hivatkozva, hogy részegen mondta ki a boldogító igent. Carmen azonban addig könyörgött, hogy próbálják meg együtt, míg a kosaras végül beadta a derekát. Igaz, a nász így sem tartott sokáig. Három hónap és egy közös rendőrségi letartóztatás után véglegesen elhagyta az egykori Playboy-modellt. Carmen azóta újra férjhez ment, Dave Navarro rockzenész oldalán találta meg a boldogságot. „Soha életemben nem voltam még ilyen boldog. Dennisszel hatalmas hiba volt a kapcsolatunk. Vele ellentétben Dave igazi férfi” – vallotta be Electra az amerikai Star magazinnak.
Két hónap: Drew Barrymore
Drew Barrymore három hónap után vált el Tom Greentől
Drew Barrymore három hónap
után vált el Tom Greentől

Kevés jobb dolog van életben, mint megházasodni – állítja Drew Barrymore. A magyar gyökerekkel büszkélkedő színésznő tudja, miről beszél, hiszen már két alkalommal is állt az oltár előtt. Második házassága tartott rövidebb ideig, hiszen három hónapnyi házasélet után döntött úgy, hogy inkább elválik Tom Green komikustól. Barrymore és szerelme 2001 karácsonyán házasodott össze, és mire az új év beköszöntött, rájöttek, hogy nincs keresnivalójuk egymás oldalán. Állítólag Drew volt az oka, hogy nem működött a kapcsolatuk. Súlyos depressziója, munkamániája és szűnni nem akaró féltékenysége vezetett a kenyértöréshez. Akkoriban felröppentek olyan hírek is, hogy a színésznő gyermeket várt a komikustól, de az antidepresszánsok és a kedélyjavító gyógyszerek miatt elvetélt. 

Nyolc nap: Dennis Hopper
Az elsősorban keménykötésű zsarukat alakító színész 1971-ben vezette oltár elé Michelle Phillips énekesnőt. A modellből lett aranytorkú slágerénekesnő és Hopper egy partin ismerkedtek meg egymással New Yorkban. A gyönyörű fiatal lány az első pillanatban elvarázsolta a karrierje kezdetén levő sármos színészt. A pár mindössze nyolc napot élt házasságban, amikor beadták a válókeresetet. „Michelle csodálatos nő volt. Okos, humoros, minden ízében vonzó. Ennek ellenére soha nem kellett volna elvennem. Erre szerencsére mindketten hamar rájöttünk, és elváltunk” – mesélte Hopper a válás után hosszú évekkel egy televíziós interjúban. 
Egy nap: Gábor Zsazsa 
A rövid házasságok történetében a mindenkori csúcstartó Gábor Zsazsa. Világhírűvé lett, szépséges honleányunk mindössze egy napig volt Felipe de Alba mexikói származású ügyvéd törvényes hitvese. A pár 1982-ben állt oltár elé egy hirtelen és meggondolatlan ötlettől vezérelve. Zsazsa, aki mellesleg nyolc férjet fogyasztott el, Albával kötött házasságával bigámiát követett el. Amikor örök hűséget fogadott a meglehetősen jóképű férfinak, még Michael O’Hara törvényes felesége volt. Zsazsa fiatalon komoly színészi ambíciókat dédelgetett, de elsősorban házasságai miatt lett világhírű, és nem alakításai okán. Kivételes életpálya jutott osztályrészéül, mesés vagyonra tett szert az elmúlt években. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top