Sztárok

Ittasan tántorogva ünnepelt Naomi Campbell – Fotó!

Naomi Campbell a francia Riviérán ünnepelte negyvenedik születésnapját a hétvégén. A szupermodell meglehetősen jól érezte magát, úgy felöntött a garatra, hogy nyelvét kilógatva, teljesen részegen tántorgott a színpadon.
Igazi vad bulit tartott Naomi Campbell. A modell orosz kedvese, Vlagyimir Doronyin társaságában ünnepelte negyvenedik születésnapját a francia Riviérán, és igazán elengedte magát. Naomi hajnalig ropta, meglehetősen ittas állapotban. Vonaglott, tántorgott a színpadon és hangosan kurjongatott, végül vőlegényének kellett hazacipelnie, mert minősíthetetlen állapotban volt. 
„Naomi kifulladásig bulizott, látszott rajta, hogy mindenképpen be akarja bizonyítani: ő az este sztárja, és hogy negyvenévesen is lehet valaki dögös és fiatalos. Igaz, kicsit túlzásba is vitte, hiszen a végén már alig állt a lábán, csak dülöngélt és kilógatta a nyelvét” – mesélte el egy szemtanú. 
 
Forrás: BigPictures.com
Forrás: BigPictures.com
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top