Sztárok

Szörnnyé torzult Zeta-Jones – Sokkoló fotó!

Catherine Zeta-Jones külseje jó ideje élénken foglalkoztatja a lapokat. Való igaz, a hajdani szépség egyre aggasztóbban fest. Ráadásul a legfrissebb fotók tanúsága szerint nem csupán vészesen lefogyott, de az arca is eltorzult. Vajon mi történhetett vele?

Olyan szép volt, amilyet csak festményen látni. Catherine Zeta-Jones azonban negyven felé közeledve képtelen volt elfogadni, hogy az idő bizony rajta is nyomot hagyott. Eleinte a tornázást és a fogyókúrázást vitte túlzásba, aminek meg is lett az eredménye: a hajdanán izgatóan teltkarcsú színésznő szexis domborulatai eltűntek, csontvázzá aszalódott. Ám sajnos ez sem volt elég Michael Douglas feleségének: a brit Daily Mail című lap információi szerint folyamatosan savas arckezeléseknek veti alá magát, és az állandó kémiai folyamatok nem tettek jót az arcbőrének. Catherine arca ugyanis hamuszürke lett, sárgás foltok vannak rajta, a szeme alatt pedig tiszta ránc és puffadás, pedig a fáma szerint ránctalanítókezelések tucatjaival is élt már. Nem tudni, hogy Catherine mikor fogja abbahagyni az arca és a teste sanyargatását, mindenesetre a róla készült fotók tanúsága szerint egyértelműen elmondható: sokkal jobban tenné, ha hagyná, hogy gyönyörű vonásai a maguk természetességében maradjanak. Mert így céljának épp az ellenkezőjét éri el: sokkal öregebbnek néz ki negyvennél…

 

 
Catherine 2004-ben...
Catherine 2004-ben…
 
... és napjainkban
…és napjainkban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top