Sztárok

Védtelen állatokon vezeti le dühét Stohl

Dél-afrikai luxusvadászatra készül augusztusban Stohl András – tudta meg a Bors. Könnyen lehet, hogy a nagy bajban lévő színész-műsorvezető a védtelen állatokon vezeti le felgyülemlett feszültségét.

Stohl Andrásnak a körülötte kialakult botrány és a meghurcoltatás sem vette el a kedvét a vadászattól. Az ittas és drogos vezetéssel vádolt színész-műsorvezető állítólag augusztusban nagyszabású vadászatra készül Dél-Afrikában. A sztár mostanában itthon nem vadászhat, hiszen elvették az engedélyét. Stohl egyébként korábban számos alkalommal azt nyilatkozta, hogy azért élvezi annyira a vadászatot, mert ott nem sztárként kezelik, hanem csak egyszerű emberként. Emellett élvezi az erdő neszeit és a trófeagyűjtést. Akik ismerik a színészt, azt mondják, ennél azért több van a vadászat iránti szenvedélye mögött: a feszültséget is levezeti az elejtett vadakon. Ahogyan most is teszi majd Dél-Afrikában. Márpedig most aztán bőven lehet feszültség Buciban…

 

Stohl már gyerekként is rajongott a vadászatért
Stohl már gyerekként is rajongott a vadászatért
A színész Dél-Afrikában készül kiélni szenvedélyét
A színész Dél-Afrikában készül kiélni szenvedélyét

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top