Sztárok

Milliomos sztárgyerekek

Mesés gazdagság, véget nem érő luxus, csillogás – a világsztárok és a szupergazdagok pazar világa. Vannak, akiknek mindez már egészen fiatalon megadatik... Hírességek, akiknek még fenekükön a tojáshéj, ellenben bankszámlájuk tömve van.
Pável Anett 10 éves
Pável Anett, 10 éves

1. Miley Cyrus (18 éves) – 14,4 milliárd forint
Miley Cyrusnak a Hannah Montana című tévésorozat hozta meg a világhírnevet és a mesés gazdagságot. A fiatal leányzó menedzserei ráadásul roppant ügyesen csinálták, hiszen megvásárolták a Hannah Montana nevet, és piacra dobtak különböző játékokat, irodaszereket és mindenféle méregdrága kiegészítőt kislányoknak Miley fotójával. A húzás bejött, Miley milliókat kaszált a termékek után, ráadásul lemezt is megjelentetett, amely szintén frenetikus sikert aratott. A kishölgy igazi példaképnek számít Amerikában, igaz, a közelmúltban kicsit rontott ezen a képen, amikor kiderült, hogy Miley már jó ideje igen aktív szexuális életet él.

2. Daniel Radcliffe (21 éves) – 13,4 milliárd forint
Daniel Radcliffe a Harry Potter-filmeknek köszönhet mindent. A brit színész már gyerekként milliomos volt, de szülei csak a 18. születésnapja után engedték, hogy hozzáférjen a vagyonához. A zsenge korú sztár a vagyonát bankszámláján és különböző ingatlanokba fektetve őrzi, csak Angliában két háza és egy lakása van. Daniel egyébként meglehetősen jó partinak számít Nagy-Britanniában, nem csoda, hogy minden fiatal hölgy őt akarja megfogni. Igaz, Daniel főleg az idősebb hölgyekre bukik.

 
3. Mary-Kate és Ashley Olsen (24 évesek) – 12,8 milliárd forint
Mary-Kate és Ashley Olsen karrierje a Bírlak című sorozattal indult. A két bájos ikerlány később jól kamatoztatta a megkeresett milliókat, saját divatmárkát dobtak piacra, és a New York-i közönség körében elsöprő sikert arattak. A lányok között azonban időközben alaposan megromlott a viszony, ma már alig beszélnek egymással. Az amerikai pletykalapok szerint a hajdanán kedves, aranyos lányok alaposan lezüllöttek, életüket napjainkban a fiúzás, a bulik és a drogok teszik ki.

 
4. Jonas Brothers (23, 21, 18 évesek) – 11,2 milliárd forint
A Jonas Brothers zenekar a tinik első számú kedvence a tengerentúlon. A meglehetősen jóképű testvérekből álló formáció CD-i őrületes ütemben és mennyiségben fogynak, emellett saját valóságshow-t is indítottak, amely szintén szépen hozott a konyhára. A három srác igazi tinédzserikon, szerelmes levelek millióit kapják, és a legszebb fiatal lányokkal randevúznak. Nevükkel szinte bármit el lehet adni.

5. Zac Efron (23 éves) – 9,6 milliárd forint
A High School Musical tinisztárja a jövő első számú szívtiprója. Ugyan neve kapcsán időről időre felmerül, hogy esetleg a saját neméhez vonzódik, de Zac ezt határozottan cáfolja. Igaz, nem is tenne jót az imázsának, ha kiderülne, hogy a fiúkat szereti, hiszen egész üzletág épül a jól fésült színészre, akiről a kritikusok azt mondják, hogy a jövő Leonardo DiCapriója is lehet. Efronnak exkluzív szerződése van a High School Musicalt készítő Disney céggel, de a kigyúrt Efron próbál kitörni a kisfiús skatulyából, amelybe a produkció belekényszerítette. Számos filmben kapott szerepet, és mellette pedig jól jövedelmező reklámszerződéseket kap.

6. Ashley Tisdale (25 éves) – 8 milliárd forint
„A High School Musical volt életem egyik legjobb, legemlékezetesebb élménye. Imádtam Sharpayt játszani – ő olyan lány, aki tudja, hogy mit akar, és el is éri azt” – mondta Ashley Tisdale, aki a való életben is pontosan tudja, hogy mit akar, hiszen meglehetősen jól kamatoztatta musicalbeli tehetségét. A színésznő ráadásul fürdik a szerepajánlatokban: két musicalben és egy sorozatban is játszik. Magyarországon legutóbb pedig akkor hallatott magáról, amikor egy magyar tervező, Nanushka ruhájában jelent meg egy bemutatón.

Görbe Tamás
Görbe Tamás

 

7. Emma Watson (20 éves) – 7,04 milliárd forint
Emma Watson a Harry Potter-filmek babaarcú sztárja és számos világcég reklámarca. A bájos brit tinilány a főszereplője a Chanel és a Burberry divatcégek reklámkampányának, emellett privát brókerek kezelik mesés vagyonát, és intézik befektetéseit. Hiába azonban a hírnév és a rengeteg pénz, Emma Watson számos fórumon nyilatkozta már, hogy legszívesebben egyszerűen egyetemista lenne, hiszen nem bírja a hírnévvel járó hercehurcát. Igaz, emiatt igazából senki sem sajnálja. 

8. Hilary Duff (23 éves) – 6,4 milliárd forint
Hilary Duffból jó szemű édesanyja faragott sztárt. A kedves mama ugyanis szentül hitte, hogy szép arcú, szöszi leánykája fényes jövő előtt áll. Hilary modellnek túl alacsony volt, de a tinifilmekben hamar felkapták, és ez tulajdonképpen elég is volt ahhoz, hogy sorra kapja a szerepeket, és számos reklámszerződéssel is megkeressék. Hilary azóta már saját produkciós irodát is üzemeltet, amely évente milliárdokat hoz a konyhájára.

9. Rupert Grint (22 éves) – 6,4 milliárd forint
Rupert Grint Harry Potter vörös hajú kis segítője, és a szerep meghozta a szerencséjét a brit színésznek, éppen úgy, ahogyan a filmek többi főszereplőjének is. Grint élvezi talán a leglátványosabban a sikert és a népszerűséget a Harry Potter-filmek három főszereplője közül. Rengeteget bulizott, drága sportkocsikat vett, és előszeretettel költ szép nőkre is. Grintet gyakran óva intik is a szülei, hiszen ha így folytatja, rekordidőn belül elszórja vagyonát.

Stefanos, 7 éves
Stefanos, 7 éves


10. Vanessa Hudgens (22 éves) – 5,7 milliárd forint

Vanessa Hudgens a High School Musical női főszereplője. A leányzó igen szerencsés, hiszen botrányos meztelen fotói ellenére szerepelhetett a High School Musical harmadik részében, ami által újabb súlyos milliók kerültek a bankszámlájára. A bájos, fekete hajú színésznő emellett nagy sikerű lemezt adott ki, modellkedik, és ezenkívül a Neutrogena-termékek és a Marc Ecko edzőcipők reklámarca lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top