Sztárok

Szétesik a Szex és New York sztárjának arca

Csupán a kiretusált fotókon fest szenzációsan Kim Cattrall. A Szex és New York férfifaló Samantháján a róla készült legfrissebb lesifotók tanúsága szerint igencsak nyomot hagyott az idő.

Szétesik a Szex és New York sztárjának  arca-fotó!A Szex és New York sztárja, Kim Cattrall Londonban ugrott be egy éjszakai bárba, amikor pechére alulról lefotózta egy szemfüles paparazzo. A róla készült retusált, művészi képeken és a Szex és New Yorkban fantasztikusan festő Cattrallról kiderült, hogy a valóságban bizony nem sokat tagadhat le a maga ötvenhárom évéből.

Cattrall álla ugyanis tiszta ránc, tokája van, és a bőre is nagyon megereszkedett. A sztár, amikor meglátta az alulnézetből készült fényképeket, állítólag annyira elborzadt, hogy azonnal időpontot kért a plasztikai sebészénél.

„Kim teljesen kiborult, amikor meglátta a fotókat, folyamatosan szörnyülködött és sírt. Kim nagyon hiú nő, és borzasztó nehéz feldolgoznia, hogy bizony öregszik. Kim egyébként a valóságban éppen olyan férfifaló, mint a karaktere a Szex és New Yorkban, és ehhez bizony nem áll túl jól a hatalmas, lógó toka. A fiatal fiúk ugyanis, akiket rendre kinéz magának, nem igazán nézik meg, ha öregecske a külseje. Teljesen biztos, hogy az elkövetkező egy-két hónapban a kényes területeken igazíttat majd magán” – mesélte az amerikai lapokban Cattrall ismerőse. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top