Sztárok

Terhesen pucérkodik Sarka Kata

Ledobja a ruháját a második babájával várandós Sarka Kata. Hajdú Péter gyönyörű felesége Ördög Nóra kedvesének, Nánási Pálnak pózol majd pucéran.

Kétszer is megmutatta gyönyörű testét férfimagazinban – az urak legnagyobb örömére. Sarka Katát azóta is elárasztják ajánlatokkal a lapok, hogy szerepeljen a hasábjaikon. Kata hosszas unszolásra beleegyezett, hogy erotikus fotók készüljenek róla, méghozzá második babájával várandósan áll Nánási Pál kamerája elé. A szép anyuka fotói azonban nem a nagyközönség számára készülnek, hanem kizárólag büszke férje, Hajdú Péter láthatja azokat.
„Az ötlet, hogy újra erotikus fotók készüljenek rólam, régóta érlelődik bennem. Most azonban nem a nagyközönségnek szánom ezeket a képeket, hanem csakis Petinek és magamnak. A célom az, hogy maradjanak emlékeink arról az időszakról, amikor a kisfiam még a pocakomban volt” – mondta a Napi Ász című lapnak Kata.

 

Terhesen pucérkodik Sarka Kata

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top