Sztárok

Fiatal fiúja kidobta Kylie Minogue-ot

Szakított Kylie Minogue-gal modell fiúja. A férfi képtelen volt elviselni a lelki terrort, amit állítólag az énekesnő alkalmazott, hogy maga mellett tartsa. A modell szerint Kylie-nak súlyos lelki és önértékelési problémái vannak.

Tizennyolc hónap után megromlott Kylie Minogue és modell fiúja, Andrés Velencoso kapcsolata. A pár az elmúlt hetekben folyamatosan veszekedett, elsősorban azon, hogy Kylie állandóan nyaggatta kedvesét, hogy fejezze ki jobban az érzelmeit.
„Kylie folyamatos megerősítést várt Andréstől. Elvárta, hogy a férfi mindennap mondja el, hogy mennyire szereti, és hogy támogatja mindenben. Ám Andrésnek nem egy önbizalomhiányos kislány kell, hanem egy olyan nő, akire felnézhet. Ordítozásig fajultak a vitáik, és Andrés végül kidobta Kylie-t. Kylie egyébként sokkal jobban enné, ha nála tíz évvel fiatalabb modellfiúk helyett egy érett férfit nézne ki magának, és akkor talán boldogabb lenne” – mondta el a brit Daily Mail című lapnak a páros közeli ismerőse.

 

Fiatal fiúja kidobta Kylie Minogue-t

 

Fiatal fiúja kidobta Kylie Minogue-t

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top